Vakantiehuis kopen in Spanje

Prijs € 175.000,-

voor meer informatie
mail:

annemarie@flyingpig.nl

 


Grotere kaart weergeven


Huis kopen in Spanje?
nu op La Gomera, een van de mooiste en kleinste van de Canarische eilanden groep,

Te Koop ons mooie vakantie huis.

Het vakantie huis welke u kan kopen is gelegen in het plaatsje Vallehermoso aan de noordkant van het eiland la Gomera (Spanje). In enkele minuten kun je vanaf het huis lopend het kleine dorpscentrum bereiken.

Vallehermoso is een rustiek Canarisch dorpje met wat kleine restaurantjes en barretjes.
Vallehermoso betekent zoveel als “mooie vallei“. Vanuit het vakantie huis heb je een spectaculair uitzicht over de vallei en de prachtige natuur. De koop woning biedt voldoende privacy.

Het huis bestaat uit 2 verdiepingen (appartementen) die afzonderlijk te gebruiken zijn waardoor verhuren tot de mogelijkheid behoort. Natuurlijk allebei van alle gemakken voorzien. Tevens is er bij ons huis een kleine wijngaard waar sinds 1997 zelf wijn wordt gemaakt. De verkoop is dus inclusief de wijngaard met bodega, volledig uitgerust om wijn te maken. Ook is er een kleine fruitbomengaard met een aantal sinasappel bomen en verder diverse ander fruit als mango´s , passievrucht, avocado´s en meer. Het totale grond oppervlak is ongeveer 2000 m2.
La Gomera (Spanje)
is bij uitstek het wandel eiland van Spanje met een prachtige natuur en zijn Nationaal Park Garajonay. Het Eiland is zeker nog niet ondekt door het massa toerisme waardoor het zijn Authenticiteit heeft weten te behouden.

La Gomera (Spanje) heeft een keur aan prachtige stranden alle prima te bereiken vanuit het vakantie huis

Zon , Zee en rust op La Gomera

 

Prijs: € 175.000

Met serieuze geïnteresseerde willen wij graag in onderhandeling.

© Vakantie La gomera